0
(0)

Milline tuleb iPhone 12?

Vaatamata pandeemiaolukorrale peaksid uued iPhone 12-d müügile saabuma plaanipäraselt – 2020. aasta lõpuks. Sellesse artiklisse oleme püüdnud koondada kõige värskema teabe spetsifikatsioonide ja uuenduste kohta, mida järgmine Apple’i lipulaev hõlmab.

Välisilme ja disain

Apple kavandab korraga esitleda nelja seadmemudelit.
• 5,4″-ekraaniga iPhone 12
• 6,1″-ekraaniga iPhone 12 Max
• 6,1″-ekraaniga iPhone 12 Pro
• 6,7″-ekraaniga iPhone 12 Pro Max
Võib eeldada, et iPhone 12-l on metallraam ja kõigi mudelite tagakülg on klaasist. Uudistoote disaini põhierinevuseks on kandilised (mitte kumerad) servad.
Klassikalises iPhone 12-s kasutatakse alumiiniumi, iPhone 12 Pro ja Pro Max tulevad aga roostevabast terasest korpusega.

Ekraan

Tuntud analüütik Ming-Chi Kuo väidab, et kõik iPhone 12 mudelid kasutavad OLED-ekraani. Mõned analüütikud on kindlad, et kahel Pro-versioonil on spetsiaalne OLED-ekraan, mis on õhem ja mida on odavam valmistada kui iPhone 11 Pro kasutatavaid ekraane. Ekraani taktsagedus on 120 Hz.

5G-tugi

Mõned allikad väidavad, et seadmes kasutatakse 5-nm antenni A14 Bionic. See tähendab, et uus iPhone tagab pikema autonoomse tööaja. Arvestades, et viimaste iPhone’ide autonoomsus on seetõttu üks paremaid, oleks see Apple’i isiklik rekord.

Tehnilised omadused

Eri allikate sõnul on uus iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max varustatud 6 GB operatiivmäluga, tavalises iPhone 12 kasutatakse 4 GB operatiivmälu.
Testide põhjal ületas ühetuumaline A14 Bionic protsessor testides mitmeväärtuselist Snapdragon 865, mida kasutatakse enamikus Android OS-il põhinevates lipulaev-seadmetes 2020. aastal.
Lisaks suudab iPhone 12 toetada ka uut spetsifikatsiooni 802.11ay, mis tagab andmeedastuskiiruse 20-30 Gbit/s. Т
IPhone 12 ja iPhone 12 Max on saadaval 128 GB ja 256 GB versioonides, samas kui iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max tulevad müügile ka 512 GB versioonides.
Uue EL-i määruse kohaselt võib eeldada, et Apple loobub iPhone’is Lightning-pistmiku kasutamisest, asendades selle USB-C-ga.

Kaamera

IPhone 12 kasutab LiDAR-skannerit, nagu oli uue iPad Pro 2020 puhul, mis annab fotodele põhjalikuma sügavuse ja parandab portreerežiimi.
LiDAR on saadaval selliste mudelite puhul nagu iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max, samas kui baasmudelid iPhone 12 ja iPhone 12 Max ilmuvad kahe kaameraga. Üks allikas väidab, et uuel lipulaeval on 64 MP kaamera, mis on Apple’i jaoks suur samm edasi, sest eelmised iPhone’id kasutasid 12 MP sensorit.


Kas uus iPhone 12 suudab teha kvaliteedihüppe nii Apple’i kui ka vidinatööstuse jaoks, on endiselt raske öelda. Kuid on olemas uue vidinasarja eeltingimused, et rahuldada tarbijate nõudlust, ja selliseid eeltingimusi on väga palju. Ootame sügist!

Kas see artikkel oli kasulik?

Hindamiseks kliki tärnil!

Keskmine hinnang 0 / 5. Häälte arv: 0

Veel ei ole ühtegi häält! Ole esimene!