4.7
(3)

Valime parimad Bluetooth-kõrvaklapid

  1. Galaxy Buds
  2. Huawei FreeBuds 3
  3. JBL Free X
  4. Apple Airpods 2
  5. XIAOMI Mi Airdots Pro

Hea heli ei ole alati kallis heli. Täname teid selle tehnilise arengu ja kestva konkurentsi eest tootjate vahel. Kui 3 aastat tagasi peeti Bluetooth-kõrvaklappe teatavaks luksuseks, siis nüüd saavad neid endale lubada kõik. Selles artiklis käsitleme kõige populaarsemaid ja “käepärasemaid” mudeleid, mis on võitnud usalduse kvaliteetse ja professionaalse heli tõttu. Seetõttu käsitleme neid põhjalikumalt.

#1 Galaxy Buds

Samsung on juhtmeta Bluetooth-kõrvaklappide abil seda trendi tugevdanud ja teinud oma Air Podid neile, kes jäävad oma kaubamärgile truuks. Kõrvaklapid tagavad heli pideva taasesituse kuni kuueks tunniks. Kõik on nagu tänapäevaste tootjate puhul olema peab: kokkupuutel meeldiv ja funktsionaalne ümbris-laadija (paneme kõrvaklapid sinna sisse ja unustame laadimise), õige futuristlik disain ja oma segmendis oivaline heli. Talitlusaeg võiks olla pikem, ent kuna tavaliselt muusikat kuus tundi järjest ei kuulata, kompenseerib ümbrise abil laadimine selle lünga. Maksumus – al 160 eurot.

#2 Huawei FreeBuds 3

Esmapilgul tundub FreeBuds 3 analoogia Air Podiga veelgi tugevam. Huawei pole kunagi eitanud, et on saanud innustust Apple’i disainist. Lõppude lõpuks on oluline heli, mis siin on oivaline. Olemas on aktiivne mürasummutusfunktsioon, head ja loetavad bassid, kuni neli tundi töötamist ilma taaslaadimiseta. Peakomplektina töötavad need samuti oivaliselt, selle eest seisavad hea koguni neli mikrofoni. Variatsioone leidub nii valges kui ka mustas värvuses. Maksumus – 160 eurot.

#3 JBL Free X

Siin on JBL suutnud disaini osas silma paista. Ei mingit konkurentide matkimist, siin on oma vormitegur sümbolit yang meenutavate kergelt ümarate tilkade kujul. Muusikasõbrad on täheldanud häid bassisagedusi ja see on alati suur pluss. JBL Free X töötab ilma taaslaadimiseta maksimaalsel helitugevusel umbes 4 tundi. Kõrvapadjad on valmistatud silikoonist ja need on kokkupuutel väga meeldivad. Kas see on juhtmeta kõrvaklappide segmendis edukas mudel? Kindlasti on – seda enam, et hind on 99 eurot.

#4 Apple Airpods 2

Ühelt olulisemalt turuhiiglaselt Airpodide teine versioon. Reklaami ei vaja. 5 tundi tööd ilma taaslaadimiseta, täiuslikult lihvitud vormitegur, kiire ühendumine nutitelefoniga, täiuslik ergonoomika (paljud kiruvad Air Podi väidetava ebamugavuse pärast, kuid objektiivselt võttes on see üks kõige edukamaid kõrvaklapivorme turul). Boonuste hulgas on Siri aktiveerimine hääle abil, muusika automaatne väljalülitus pärast kõrvaklappide äravõtmist. Kõrvaklappide täielikuks taaslaadimiseks ümbrises kulub vaid 15 minutit. Hind on paljudele peatavaks teguriks, kuid leiame, et 160 eurot on selle kvaliteediga kõrvaklappide puhul vääriline hind.

#5 XIAOMI Mi Airdots Pro

Xiaomi on endiselt trendikas. Airdots Pro esimene eelis nende soodne hind. Mudel maksab 58 eurot, kas see on mõjutanud nende kvaliteeti? Jah ja ei. Olemas on ümbris taaslaadimiseks, kõrvaklapid töötavad maksimaalse helitugevusega umbes kolm tundi, kuid täielikuks taaslaadimiseks ümbrises kulub umbes üks tund. Ümbrisest piisab kõrvaklappide üheks laadimiseks. Kuid peamine on heli, eks ju? Siin on see hea ja seda kogu sagedusvahemiku ulatuses. Väliselt leidub ka erinevusi, disain on natuke pealetükkiv, on sirgeid jooni, kõrvaklapid on nagu “ära lõigatud”, aga nii mõnelegi just meeldib selline variant.

Bluetooth-kõrvaklapid on aktiivselt sisenenud meie ellu ja praegu pakutakse meile laia valikut selliseid tarvikuid väga mõistliku hinnaga. Valime välja ja kasutame rõõmuga!

Kas see artikkel oli kasulik?

Hindamiseks kliki tärnil!

Keskmine hinnang 4.7 / 5. Häälte arv: 3

Veel ei ole ühtegi häält! Ole esimene!