0
(0)

ASUS ROG korraldab PUBG mängu turniiri hulgaliste auhindadega

ASUS Republic of Gamers ja PUBG Studios käivitavad koostöös mängurite jaoks mänguvõistluste seeria. Võitjate auhinnafond on 50 000 USA dollarit ja see sisaldab kõikvõimalikke aksessuaare mänguritele. Põnevamate auhindade hulgas on võimsaim mänguritele mõeldud nutitelefon ROG Phone 5s.

Online PUBG mängu turniir: NEW STATE toob ühe tiiva alla kokku 200 mängijat Aasiast ja Euroopast, esimesed lahingud toimuvad juba sellel kuul.

ASUS Republic of Gamers (ROG) ja kirjastaja KRAFTON koostööst teatati esmakordselt 12. novembril. Kokku korraldatakse mitu matši. Laiahaardelisuse hindamiseks kaasatakse üritusele 20. mängude voogedastajat. Igaüks neist kannab matši üle oma sotsiaalvõrgustikes. Seega on pealtvaatajatel võimalus jälgida lahingu käiku erinevate nurkade alt.

ROG Phone 5s tehnilised omadused võivad üllatada. Seade töötab kiibi Qualcomm® Snapdragon 888+ juhtimisel ja on varustatud 18 GB muutmäluga. Esikoha võitnud osaleja saab auhinnaks mitte ainult mänguritele mõeldud nutitelefoni, vaid ka oma mänguri varustuse täieliku uuenduse. Auhinnad hõlmavad ka PUBG mängusiseseid esemeid. Üksikasjalikum teave esemete kohta on toodud ASUS ametlikul veebileheküljel.

Lahingutest võtavad osa mängurid Saksamaalt, Prantsusmaalt, Suurbritanniast, Rootsist, Norrast, Taanist, Malaisiast, Hongkongist, Taist, Indoneesiast, Filipiinidelt, Venemaalt, Jaapanist ja Taiwanist. Kui soovite lisateavet turniiri kohta jälgige sotsiaalvõrkudes häštägi #NewStateForROGElite. Lähiajal avalikustatakse võistluste korraldamise uued kuupäevad.


Kas see artikkel oli kasulik?

Hindamiseks kliki tärnil!

Keskmine hinnang 0 / 5. Häälte arv: 0

Veel ei ole ühtegi häält! Ole esimene!