5
(1)

Bürootehnika viimane sõna – Epson L3150

Bürootehnika eelarve planeerimisel ei mõtle paljud sellele, milliseid summasid võiks eeldada, kui kasutada seadmeid mitu aastat. Sageli tootjad sellest lihtsalt ei kirjuta.
Kaugeltki kõik ei ole kursis selliste tarbekaupade nagu tindi hinnakujundusega. Isegi tavateksti süsteemse printimise korral võib ostja kulutada printeri maksumusest kordades suurema summa, mis kõik läheb kulutarvikute peale
Aga kui prindite värvilisi kujutisi, kasvab see kulurida märkimisväärselt veelgi.

Ostuotsust tehes me selliseid kulusid ei märka.

Teine levinud probleem paljude printerite puhul on kujutise printimise suutmatus mõne värvi lõppemisel. Ehk isegi kui teil on vaja printida tekstiga tavalehte, kuid seadmes pole enam punast värvi, ei suuda printer seda teha.

See on vägagi ebamugav. Keegi saa ei välistada, et inimene lihtsalt unustab, et seadme värv on otsakorral.

Aga progress ei seisa paigal. Jah, seda ei tea kaugeltki kõik, aga need, kellel on õnnestunud uue põlvkonna printeritega tutvuda, need on juba saanud hinnata mugavust, mida sellised printerid omanikule pakuvad.

Sisseehitatud CISS-dosaator. Mida see tähendab? Sellise tehnoloogiaga töötades kulutab printer tavamudelitega võrreldes kümneid kordi vähem tinti.

  • Pikas perspektiivis säästab see teil üüratult raha, mille peaksite kulutama tavalise värvi ostmiseks.
  • Süsteemi täitmine ei nõua aega ja erilisi oskusi.
  • Seda on hea teada. Allesjäänud värvikogus kantakse esipaneelile läbipaistvate indikaatorite kujul. Seadme kasutajal on alati ülevaade, kui palju värvi on alles.

Teine edukas lahendus, mis realiseerus uue põlvkonna printerites, oli erisuguste täidetega tooside kasutamine olenevalt selles sisalduvast värvist. Milles seisneb selle süsteemi eelis?

  • See on säästlik. Üks printeri täide võimaldab kuni 7500 värvilist ja 4500 mustvalget dokumenti.

Kulumaterjalide ulatuse ja erinevuste mõistmiseks peab võrdlema eri printerimudelites kasutatavat tinti.

Näiteks Epson 103 ECOTANK Ink Bottle, mida kasutatakse klassikalistes printerites, maksab ostjale 7.20 eurot. See on tavakassettidega võrreldes kaks korda odavam.

Selliste kulutarvikute teine ​​probleem on kuivamine. Kõik ei kasuta printerit iga päev sihtotstarbeliselt ja see viib paratamatult selleni, et tint hakkab kuivama. Epson on lõpuks sellest probleemist vabanenud.

Kui töötate Epson L3150 uute tintidega, võimaldab seade kuni 7500 kujutist ehk Epson L3150 kasutamisel säästate 20-25 korda.

Key Lock on veatu tinditäite ainulaadne süsteem

Kasutajal ei õnnestu ühte värvi tinti teise jaoks mõeldud lahtrisse kallata. Sarnast põhimõtet kasutatakse tavalistes ukselukkudes. Selline süsteem on saanud ühemõttelise nime Key Lock.

Miks on üha enam asutusi ja erakliente valinud Epson L3150?

  • See on kaunis. Seadme korpus on valmistatud mattplastist ning kulumised ja sõrmejäljed ei paista välja.
  • See on professionaalne. Maksimaalne printimise eraldusvõime on 5760 x 1140 pikslit.
  • See on arusaadav. Uue Epson L3150 liides ja juhtelemendid on loodud nii, et igaüks, kes on varem kasutanud ettevõtte Epson seadet, saab ka selle seadmega hakkama.
  • See on funktsionaalne. Kenasti on alles ka skannimis- ja kopeerimisfunktsioonid. Seejuures saab skannimist konfigureerida nii, et kujutised kantakse kohe üle teie mobiilividinasse. Samuti on siin olemas fotode printimise võimalus.
  • See on nüüdisaegne. Uues printeris on Wi-Fi tugi. Lisaks on tootja ette näinud erirakenduse väljatöötamise, mille kaudu saab reguleerida Epson L3150 sätteid ja jälgida tinditaset.

Praeguse seisuga on mudel Epson L3150 turu üks kõige perspektiivikamaid ja huvitavamaid printereid. Kuid suurim eelis on üüratu kokkuhoid tindi ostmiselt. Mis mõte on osta 3-4 aasta vanuseid seadmeid, kui 200-euroses kulusegmendis saab osta nüüdisaegse mudeli, mis on tootja fookuses veel palju aastaid?

Valige endale printer arukalt.

Kas see artikkel oli kasulik?

Hindamiseks kliki tärnil!

Keskmine hinnang 5 / 5. Häälte arv: 1

Veel ei ole ühtegi häält! Ole esimene!

Kategooriad: ARTIKLIDUUDISED