4.6
(9)

Milliseid nutitelefone 2020. aastal oodata?

  1. Apple iPhone X Fold
  2. Samsung Galaxy Fold 2
  3. Xiaomi Mi Flex
  4. Samsung Galaxy S11
  5. Huawei P40

Kord aastas rõõmustavad tootjad uute tipptoodetega ja uus 2020. aasta tõotab tuua mitmeid huvitavaid uudistooteid. Sellesse artiklisse oleme koondanud 2020. aasta oodatuimad nutitelefonid, mida tõenäoliselt soovite – kui mitte osta, siis vähemalt nendega tutvuda. Vaatame üle.

#1 Apple iPhone X Fold

90% inimeste puhul ei vaja Apple’i nutitelefonid tutvustamist, ent kui te ei teadnud, siis on need ühed enimmüüdavad nutitelefonid maailmas. Tutvume volditava nutitelefoniga iPhone X Fold. Selle mudeli väikesel ekraanil on kuvasuhe 1:3, kui räägime volditavast ekraanist, siis on suhe 2:3. Tulevase seadme eeldatava ilme leiate juba Internetist. Jah, sellel on kaks ekraani: põhiekraan, mille saab nagu raamatut kokku voltida, ja teine, mida kasutatakse siis, kui nutitelefon on volditud olekus. Kontseptsioonid rõõmustavad ja kui Apple annab võimaluse klaviatuuri kuvamiseks volditava ekraani ühel poolel, saame midagi sellist nagu miniatuurne sülearvuti. Hind ei ole veel teada. Eeldatavalt septembris.

#2 Samsung Galaxy Fold 2

Kõik, kes on tõesti soovinud, on saanud nutitelefoni esimese versiooni kasutuskogemuse. Vaatamata erisugustele arvamustele jätkab Samsung seda joont ja kavatseb 2020. aastal välja anda nutitelefoni “teise” versiooni. Uuenduste hulgas on väike välisekraan, mis arvatavasti kuvab selliseid andmeid nagu aku laetus, kell ja kuupäev. Samsungi endi sõnul keskenduvad nad massiturule, seega on hinnanguline maksumus kuni 900 eurot. Väljastusaeg – 6. september. Mõne mudeli puhul on põhiprobleem purunev ekraan, mis on muidugi kõrvaldatud. Samsung suudab oma vigadest õppida, mille eest neile suur tänu.

#3 Xiaomi Mi Flex

Xiaomi on turul juba pikka aega oma niši hõivanud ja seekord kavatsevad nad õigeaegselt hõivata “volditavate telefonide” segmendi. Me ei kahtle nende edus, eriti kuna seade varustatakse 8 GB muutmäluga ja Qualcomm Snapdragon 855 protsessoriga. Mudeli erinevus konkurentidest Samsungi ja Apple’i näol – topelt painutatavas ekraanis. Nutitelefonil on ekraani peamine osa ja külgmised – vastavalt paremal ja vasakul. Kontseptsiooni järgi otsustades on idee suurepärane, sest valite formaadi, mis on teile konkreetsel juhul sobiv. Kui vajate video vaatamist – voltige Xiaomi Mi Flex lahti, kui soovite kompaktsust ja kasutamist ühe käega – voltige kaks osa kokku. Väljastushind on olenevalt konfiguratsioonist 1800 kuni 2100 eurot. Väljastusaeg on veel teadmata.

#4 Samsung Galaxy S11

Üks Samsungi 2020. aasta peamistest tootesarjadest täieneb juba üheteistkümnenda versiooniga. Mis meid ees ootab? Veidi suurendatud korpus, mõne nupu asukoha muutus, ekraani värskendussagedus 120 kaadrit sekundis ja 5G tugi. Teiste “maiuspalade” hulgas on viiekordne optiline suum, 48 MP kaamera, kaameraanduri eraldusvõime – 108 MP. Tõsised numbrid, tõsine tegija, nagu öeldakse. Väljastushind – 900 eurot. Ametlik väljastamiskuupäev on 18. veebruar.

#5 Huawei P40

Huawei armastab olla numbrite ja uuendustega eesotsas. Twitteri postituse järgi otsustades kasutab Huawei grafeenakut (täislaadimine 45 jooksul) ja see on esimene selliste komponentidega nutitelefon ajaloos. Ja muidugi oivalised võimalused fotode ja videote tegemiseks. Kasutajad saavad 54-megapikslise kaamera (ja isegi 40-megapikslise lainurkobjektiivi), mis annab kasutajale kümnekordse optilise suumi. Hind on veel teadmata, väljastusaeg – 18. märts.

2020. aasta tõotab kujuneda kõigile huvitavaks. Suundumused on ilmselged – meid ootab ees volditavate nutitelefonide ajastu. Kuidas hiiglaste võitlus areneb, seda näitab aeg, meie omakorda teavitame teid kõigist uudistest. Kõike head!

Kas see artikkel oli kasulik?

Hindamiseks kliki tärnil!

Keskmine hinnang 4.6 / 5. Häälte arv: 9

Veel ei ole ühtegi häält! Ole esimene!