5
(2)

JBL E55BT kõrvaklapid – taskukohane, ilus ja maitsekas

USA ettevõte JBL valmistab harva pettumust nii pakutava valiku kui ka hinnapoliitika osas. Juhtmevabad kõrvaklapid JBL E55BT kinnitavad taas reeglit, et ostja saab suhteliselt väikese eelarvega lubada endale hea ja korraliku heliga kvaliteetset seadet, mis ei valmista antud hinnasegmendis tõenäoliselt pettumust. Üksikasjad allpool.

Välimus ja kokkupanek

JBL oskab teha kvaliteetselt ja E55BT ei ole erandiks. Pehmed kangast kõrvapadjad, kaasaegne ja minimalistlik välimus, mitu värvivalikut (hetkel on saadaval valget, musta, sinist, ja punast värvi).

Ergonoomika osas on siin kõik suurepärane. Kõik kõrvaklappide juhtelemendid asuvad paremal küljel, sealhulgas helitugevuse ja toite reguleerimise nupp. Samuti on olemas seadme kohandamise võimalus vastavalt kandjale.

Eraldi väärivad märkimist mugavad kõrvapadjad, mida kasutatakse juhtmevabades kõrvaklappides JBL E55BT. Isegi pärast mitmetunnist kuulamist ei koge kasutaja ebamugavust.

Heli kvaliteet

Heli kvaliteet üllatas ka neid, kes suhtuvad skeptiliselt kuni 100 euro segmendis olevatesse bluetooth-seadmetesse. E55BT-l on kogu sagedusalas tasakaalustatud ja selge heli. Kõrvaklappidesse on paigaldatud 50 mm-sed kõlarid, mis tagavad mõistliku helitugevuse mitte ainult siseruumides, vaid ka välistingimustes.

Siin puuduvad sisseehitatud ja heli parandavad koodekid, ent tänu tasakaalustatud häälestusele kogu sagedusspektri ulatuses tagab E55BT hea ja loetava heli sõltumata eelistatavast žanrist.

Juhtmevabad kõrvaklapid JBL E55BT ei jää kuidagi alla teiste tootjate sarnastele seadmetele kuni 100 euro segmendis ja on mitmes elemendis neist isegi paremad.

Autonoomia

Sellega on samuti kõik hästi. Tootja ise väidab, et E55BT tööaeg muusika kuulamise režiimis maksimaalsel helitugevusel on kuni 20 tundi ning meie testid tõestasid seda. Ent tootjapoolne lubatud seadme laadimisaeg erineb mõnevõrra reaalsusest. Need JBL juhtmevabad kõrvaklapid laevad vastupidiselt tootjapoolsele teabele kahe tunni asemel veidi kauem. Aga omistada selle tõttu seadmele miinuseid siiski ei tahaks.

Teiste seadmetega sidumine

Suurepärane ühendamise kvaliteet – JBL-i puhul on see normaalsus. E55BT-l sellega probleeme ei ole ning kommunikatsioonitoetus on teatud juhtudel isegi parem kui kõrgema hinnasegmendiga konkurentidega puhul. Ja mis kõige tähtsam – neid juhtmevabu JBL kõrvaklappe saab korraga ühildada kahe seadmega. Vajadus kõrvaklappide pidevaks välja lülitamiseks, et vahetada seadmeid, on tänapäeva bluetooth-süsteemide nuhtlus ja JBL-i insenerid suutsid selle probleemi osaliselt lahendada.

Neile, kes ei vaja alati juhtmevaba ühendust, on ette nähtud 3,5 mm-ne pesa, mis muudab seadme tavalisteks kõrvaklappideks. Komplekti kuulub ka kaabel.

Järeldused.
JBL E55BT juhtmevabu kõrvaklappe ei saa nimetada JBL-i läbimurdeks. Kui otsite kõrvaklappe ühildamiseks ja professionaalseks tööks heliga, peaksite pöörama tähelepanu just nendeks eesmärkideks spetsialiseeritud ja kallimatele mudelitele. Ent kui teil on vaja häid ja stiilseid, kõrge autonoomsusega ning selge heliga kogu ulatuses bluetooth-kõrvaklappe, suudab E55BT teile muljet avaldada. Otsus – väga hea, eriti 89 eurose hinna juures.


Osta JBL E55BT

Osta juhtmevabad kõrvaklapid JBL E55BT

Kas see artikkel oli kasulik?

Hindamiseks kliki tärnil!

Keskmine hinnang 5 / 5. Häälte arv: 2

Veel ei ole ühtegi häält! Ole esimene!